LG Electronics стартира кампанията Животът е хубав с LG - навсякъде

...
LG Electronics стартира кампанията Животът е хубав с LG - навсякъде
Коментари Харесай

Животът е хубав с LG - навсякъде и по всяко време


LG Electronics започва кампанията  " Животът е прекрасен с LG - на всички места и когато и да е " , която ще се организира през идната седмица в няколко града в България. Между 27 май и 2 юни специфичната каравана на LG ще посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, с цел да показа нови артикули и новаторски технологии, които улесняват ежедневните действия и вършат живота по-лесен и по-добър.

По време на акцията потребителите, които посетят караваната на LG, ще могат да се възползват от безвъзмезден ремонт на своите тв приемници, монитори и домашен уреди на LG, закупени след 1 януари 2019 година - даже в случай че гаранцията им към този момент е изтекла. Във всеки от трите града караваната на LG ще бъде позиционирана на едно от централните места. В Пловдив на 27 и 28 май на ул. " Капитан Райчо Николов " 2, на паркинга против фонтаните, в Стара Загора на 29 и 30 май в парк " Никола Петков ", Кестенова алея, и в Бургас на 1 и 2 юни - на площад Тройка.

Посетителите на караваната ще бъдат измежду първите в България, които ще видят и тестват новите, новаторски устройства на LG. Една от главните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp , който се трансформира в международен феномен, тъй като може да го свържете с телефона си и да пуснете обичаните си песни, до момента в който вратата на хладилника трансформира цветовете си в ритъма на музиката.

На разположение е и революционната WashTower - пералня и сушилня , която има профилирани режими за разнообразни типове облекла и материи.

Истинските геймъри ще се радват да видят мониторите LG UltraGear , които имат необикновено бързо време за реакция от единствено 0,03 ms, заради което се употребяват от професионални геймъри по целия свят.

LG има водеща позиция на пазара за тв приемници с помощта на LG OLED - впечатляваща технология за екрани, която господства на международните пазари през последните 11 години. Посетителите на караваната ще могат да прегледат за първи път новия тв приемник G4 OLED - последното софтуерно знамение, което с право се счита за един от най-хубавите тв приемници, създавани в миналото. В допълнение към новаторските устройства на LG, посетителите могат да чакат интерактивно наличие, както и многочислени изненади.

" Кампанията " Животът е прекрасен с LG - на всички места и когато и да е " има за цел да покаже по какъв начин наподобява един съвременен и новаторски метод на живот. Представяйки най-новите артикули на LG, ние можем дейно да демонстрираме по какъв начин интелигентните технологии ни оказват помощ да пестим време и сила при осъществяване на ежедневните домашен или бизнес отговорности. Очакваме с неспокойствие да се срещнем с доста от нашите сегашни и бъдещи клиенти, които постоянно са били нашето най-голямо ентусиазъм в намирането на нови способи за потребление на софтуерните нововъведения, с цел да създадат живота по-лесен и по-добър ", сподели Петко Кънев, Мениджър Бизнес решения.

Екип от специалисти на LG ще показват най-новите артикули на посетителите и ще показват другите функционалности и характерности посредством интерактивни екрани, с персонализирани рекомендации към посетителите, основани на техните самостоятелни потребности и желания. Чрез индивидуалния подход всеки клиент ще получи подробна визия за интелигентните технологии и ще може да тества някои от устройствата и да се убеди в тяхната успеваемост и деловитост.

Можете да научите повече за акцията, като последвате този линк:.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР